Házaspárok vacsorája

Categories: Események

Régóta várt eseményen vettünk részt március 12-én, szombaton a házaspárok vacsoráján, ahol a fiatal házasoktól az idősebb házasokig minden korosztály képviseltette magát.

Korábbi előzményeként már hallottunk előadást gyülekezeti alkalom keretein belül a házasságról a Biblia fényében, most azonban rendhagyó keretek közt, egy közös, házaspároknak szóló vacsora alkalmával kaptunk újabb értékes gondolatokat, megfontolni való tanácsokat ebben a témában. Az előadáson Bálint Gyula lelkipásztor 5 pontban beszélt arról, hogyan védjük meg a házasságunkat. A tartalmas és inspiratív előadást követően a várpalotai és a nagyváradi Sálem Gyülekezetből résztvevő, összesen 40 házaspár közösen vacsorázott.

Mindeközben a sok kicsi és nagyobbacska gyermek biztos kezekben élvezte a szülők nélküli szabad szombat délutánt a gyülekezet gyermektermeiben, ahol a vállalkozó kedvű fiatalok és idősebbek foglalkozást szerveztek nekik.

Másnap közös Istentiszteleten vettünk részt a Nagyváradi Magyar Sálem Gyülekezettel, akik hiánytalanul, mind megtették a köztünk lévő néhány száz kilométernyi utat.

Öröm volt látni és hallani, hogy az alig néhány éve induló kis kezdet nőtte ki magát. Kívánjuk számukra ezúton is a növekedést és a beteljesedést Krisztusban.