Hálaadó – Sálem gyülekezet, Nagyvárad – 2017.11.12

Categories: Események

November 11-12-én, a Nagyváradi Magyar Sálem Gyülekezet meghívására részt vettünk hálaadó istentiszteleti alkalmukon.

Szombaton reggel indult el lelkipásztorunk vezetésével dicsőítő csapatunk, valamint számos gyülekezeti tag a pár órás útra, a határ közelében található Nagyváradra. Néhány kisebb megálló után a délutáni órákban érkeztünk meg úti célunkhoz, ahol már nagy szeretettel és mindenféle finomságokkal vártak bennünket a helyi gyülekezet tagjai. Ezt a kis „uzsonnát” és beszélgetést követően foglaltuk el szállásunkat, egy nagyon szép, nemrég épült szállodában. A szállás elfoglalása után következett a vacsora, a szálloda éttermében; itt a finom ételek mellett lehetőség nyílt további beszélgetésre egymással és vendéglátóinkkal egyaránt.

A hálaadó alkalomra vasárnap reggel 10 órai kezdettel került sor, az erre a célra bérelt teremben, mely meg is telt nem csak a két gyülekezet tagjaival, hanem sok meghívott vendéggel is. Isten jelenléte hatalmasan ott volt közöttünk, a dicsőítés, a bizonyságok és igeszolgálat minden szívet megérintettek. Az előrehívás során a vendégek közül jó néhányan előrejöttek, hogy imát kérjenek és befogadják Jézust. Az alkalmat egy közös ebéd zárta, itt ugyancsak volt lehetőségünk a két gyülekezet közötti kapcsolatépítésre, beszélgetésre. Késő délután indultunk haza, Isten áldásától kísérve, tele élményekkel.

Köszönjük a Nagyváradi Magyar Sálem Gyülekezet nagyvonalú vendégfogadását, nagyon örülünk, hogy együtt adhattunk hálát a Mindenhatónak, legalább ennyire áldott alkalmat kívánunk Nekik jövőre is!